Cine sunt Sergiu si Ionuț, candidați USR PLUS pentru Primăria și Consiliul Local (PE)

0

Sergiu si Ionuț fac parte din echipa candidaților pe care Alianța USR PLUS îi propune pentru Primăria și Consiliul Local Mediaș și candidează pentru că își doresc să se implice în problemele municipiului.

#VoteazaInformat #candidatiUSRPLUS #Medias

🟦🟧 Sergiu Crișan: “Acum mai bine de 16 ani, proaspăt absolvent al facultății, m-a atras către Mediaș o firmă inovativă care realiza ceva unic în România. Atras de frumusețea locului și a oamenilor, mi-am intemeiat familia aici. Decizia de a mă implica în viața politică am luat-o recent, din spirit civic, din dorința de a lua parte la proiecte care să aducă un plus de valoare situației curente de la nivelul comunității locale și care să contribuie la bunăstarea noastră, a cetățenilor municipiului nostru. Am decis să candidez pentru că îmi doresc ca Mediașul să devină un municipiu european din care tinerii să nu mai plece, în care se pune accentul pe dezvoltarea mediului de afaceri și atragerea investitorilor, astfel încât medieșenii să poată avea șansa la un loc de muncă decent și viitor sigur pentru familiile lor.”

🟦🟧 Ionuț Preda: “Stabilirea la Mediaș a fost o întâmplare, una dintre cele mai frumoase din viața mea pentru că aici mi-am întemeiat o familie, iar orașul mi-a devenit atât de drag, încât vreau să fac tot posibilul ca oamenii să-și dorească să rămână și să trăiască aici. Lucrez de 16 ani în proiectarea exploatării zăcămintelor de gaze și sunt mândru de cele peste 50 de proiecte de evaluare a zăcămintelor de gaze pe care le-am finalizat. Implicarea mea în comunitate nu a început odată cu intrarea în politică. Fiind tatăl a două fete, de 12 și 13 ani, am intrat în contact cu neajunsurile din grădinițe și am hotărât să fac ceva în privința lor. Alături de alți părinți, am înființat o asociație non-profit destinată susținerii unei grădinițe frecventate de aproximativ trei sute de copii.”

#echipaUSRPLUS

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ