FOTO & Video: Un nou studio foto (profesional), in Medias

0

studio bogdan 1Medieșenii au de câteva zile un nou studio foto (profesional), situat pe strada I.G Duca nr. 4, fostul sediu Foto Digital. Acesta se numește „Foto Studio Bogdan Nicolae”, unde se pot realiza următoarele:

sesiuni foto de studio; fotografii la minut; fotografii canvas; fotografii ceramice; recondiționat fotografii alb negru și transformare în color, conversie vhs în dvd; albume fotocarte orice dimensiune sau printare digitală a pozelor de pe stick, cd, dvd, hard extern, etc.

Zilele acestea am stat de vorbă cu noul proprietar, Bogdan Nicolae, despre modul în care s-a născut pasiunea pentru fotografie, despre echipamentul profesional cu care lucrează, dar și despre expoziția realizată în 2014 la Sala Traube, concursurile la care a participat și de ce trebuie să aleagă potențialul client serviciile echipei Bogdan Nicolae Photography.

Aici poți vedea o galerie foto a noului studio, iar mai jos am postat interviul video, pe care te invit să îl urmărești pentru a afla mai multe amănunte.

https://youtu.be/f-TFSHw6–E

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ