Mesajele PSD Sibiu cu ocazia Zilei Naţionale a României

0

Unitatea ne-a definit, ca popor, în vremuri grele și ne-a desăvârșit ca națiune, la 1 Decembrie 1918. De Ziua Națională a României, ne onorăm eroii și îi cinstim pe cei care au construit și dezvoltat România modernă, europeană. 1 Decembrie ne unește pe toți cei care iubim România, oriunde ne-am afla.

Dumnezeu să binecuvânteze România și poporul român!”

Deputat Bogdan Trif,

Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Ziua Națională este despre mândrie, recunoștință, dar și despre efort. Este despre mândria de a fi român, despre recunoștința pentru cei care au ținut neamul românesc viu și demn, dar și despre nevoia de efort conjugat pentru a menține România pe drumul său european! La mulți ani prosperi, România!”

Senator PSD Claudiu Mureșan

Doar împreună putem construi un Sibiu și o Românie mai puternice, cu respect pentru diversitate și dragoste pentru țara noastră.

În această zi de sărbătoare națională, când inimile noastre bat mai puternic ca niciodată, mă simt onorată să vă adresez mesajul meu cu prilejul Zilei Naționale a României. Sibiu, orașul nostru drag din inima Transilvaniei, este mărturia vie a diversității noastre culturale și istorice, iar astăzi sărbătorim împreună această identitate comună care ne leagă.

Transilvania a fost mereu un loc al diversității, al conviețuirii armonioase între diferite etnii și culturi. Orașul Sibiu poate deveni un exemplu de bună guvernare și dezvoltare durabilă. Prin colaborarea noastră, putem crea un mediu propice pentru afaceri, educație și cultură. Împreună, vom consolida poziția Sibiului ca un pol de creștere economică și comunitară, în care fiecare cetățean să se simtă parte a unei Românii unite și prospere.

Închei exprimându-mi recunoștința față de fiecare sibian care contribuie la frumusețea și vitalitatea orașului nostru. Doar împreună putem construi un Sibiu și o Românie mai puternice, cu respect pentru diversitate și dragoste pentru țara noastră.

La mulți ani, sibieni! La mulți ani, România!”

Laura Barac, președinte Organizația Municipală PSD Sibiu

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ