Primul meci din campionat, prima victorie pentru CSU Atlassib Sibiu

0

CSU Atlassib Sibiu a demarat cu dreptul în Campionatul Național de Baschet, cu o victorie categorică. Galben-albaștrii au reușit să se impună cu o diferență de 36 de puncte în fața celor de la Universitatea Cluj.

Milos Bojovic, LeVar Seals, Drazen Bubnic, Brandon Johnson și Christopher Lee au fost primii cinci care au intrat pe teren, în confruntarea desfășurată la Sala Transilvania, sâmbătă, împotriva celor de la Universitatea Cluj. După un început modest al partidei, CSU Atlassib Sibiu a reușit să mărească treptat avantajul, reușind să câștige categoric partida, scor final 102-66 (27-20, 20-13, 29-16, 26-17).

”A fost primul meci, în fața fanilor noștri. Clujul a venit doar cu doi jucători străini, dar sper că vor fi mai buni pe viitor. A fost evidentă astăzi diferența de calitate dintre cele două echipe. Nu am fost foarte mulțumit de felul în care am început meciul, dar am încercat să jucăm rapid și agresiv. Eu i-am îndemnat pe jucători să joace agresiv, pentru că nu avea sens să jucăm altfel cu o echipă care a fost agresivă”, a declarat antrenorul csu Atlassib Sibiu, Miodrag Perisic.

Au marcat pentru CSU Atlassib Sibiu: Milos Bojovic 21p, Drazen Bubnic 17p, Le Var Seals 16p, Octavian Popa Calotă 14p, Slobodan Popovic 12p, Christopher Lee 10p, Brandon Johnson 5p, Flavius Lăpuște 4p și Norbert Pascu 3p.

CSU Atlassib Sibiu-Universitatea Cluj

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ