Review: Tableta UTOK 1000D

0
Tableta UTOK 1000D
Emag.ro

Astăzi am plăcerea să vă prezint tableta UTOK 1000D. Tableta are un ecran de 10.1 inch fiind necesar pentru vizionarea filmelor și programelor TV la purtător, aceasta fiind cea mai importantă dotare a tabletei.

Fiind capabil sa afișeze imaginea la o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, UTOK 1000 D este ideală pentru redarea filmelor și a fotografiilor în format wide. Întrucât ecranul are dimensiuni generoase, redactarea folosind tastatura virtuală devine foarte accesibilă, permițând astfel o socializare fără granițe.

Tableta deține un procesor Dual Core, Allwinner A20, frecvența procesorului fiind 1,2 GHZ. Întâlnim și un display Capacitive Multi-Touch de 5 puncte, iar spațiul de stocare este de 8 GB, dar puteți adăuga alți 32 GB prin intermediul unui slot de memorie Micro SD.

Trecând la camera WEB, în față întâlnim o cameră de 0,3 MP, în timp ce în spate vedem o cameră de 2 MP. Vorbind despre placa video, avem un chipset video Mali 400 Dual Core, și cum suntem în era comunicației, tableta beneficiază de Wireless 802.11 b/g/n, iar de 3G vă puteți bucura cu ajutorul unui modem USB.

La capitolul alimentare, întâlnim o baterie Li-Polymer 6000 mAh cu o autonomie de lucru de până la 6 ore. Vorbind despre porturi, întâlnim un port HDMI pentru conectarea la Televizoarele inteligente, 2 porturi USB și o ieșire audio.

Alte informații ar mai fi: Greutatea – 580 de grame. Tableta deține și senzor giroscopic, iar în același timp, vine cu o serie de aplicații preinstalate cum ar fi: Google Play, Gmail, Google Plus, Google Maps, Navigation, Facebook, Youtube, Garantie, Seenow HD, Elefant eReader.

Apropo, sistemul de operare este unul Android 4.2.2 JellyBean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ