VIDEO: Plantatie de canabis, descoperita de politisti si procurori, in judetul Sibiu

0

Peste 50 de kilograme de plante uscate de cannabis au fost descoperite de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Sibiu, în urma unor percheziţii efectuate la 3 persoane, cetăţeni străini, bănuite de cultivare şi trafic de droguri de risc. Joi dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu au efectuat trei percheziţii domiciliare în localităţile Apoldu de Sus şi Amnaş, din judeţul Sibiu, pentru probarea activităţii infracţionale a 3 persoane.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal, în care poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Sibiu şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu cercetează doi cetăţeni germani şi un cetăţean thailandez, sub aspectul efectuării de operaţiuni cu droguri de risc (cannabis), fără drept. La percheziţii, au fost descoperite peste 100 de plante de canabis, care cântăreau peste 50 de kilograme, cultivate în plantaţii indoor şi outdoor şi aflate în diferite stadii de dezvoltare.

De asemenea, au fost depistate şi instalaţii artizanale de încălzire, umidificare şi control al temperaturii, constatându-se că acestea erau conectate ilegal la reţeaua de energie electrică.

Cei în cauză vor fi conduşi la audieri, urmând ca în funcţie de probatoriul administrat să fie dispuse eventuale măsuri legale.

Activităţile s-au desfăşurat cu suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

cannabis2

http://youtu.be/eRTvV-2fmJk

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ