Primul editorial, micul meu debut

0

Nu cu mult timp în urmă, am primit o provocare de la prietenul și actualul meu coleg, Daniel. Mai exact mi-a propus să ne întâlnim cu scopul de a pune câte ceva la cale. Din obișnuință, eram deja pregătit să îi dau răspuns la orice întrebare legată de Consiliu, proiecte şi activităţi, propuneri şi orice altceva. Sincer, acesta credeam că e rolul întâlnirii mele cu „presa” până la urmă. Însă, această întâlnire a fost înţeleasă mult mai intens şi de către Daniel şi de către mine şi, treptat, mi-a propus să îl susţin, în timpul meu liber. Mai exact, a vrut să mă alătur echipei sale, Obiectiv Media.  Îmi place să scriu, asta-i cert, iar Daniel ştia asta. Nu ştiu de unde.

Odată cu „debutul” în lumea presei voi urmări să ating câteva obiective. Primul, şi cel mai important după părerea mea, e relatarea unor fapte şi întâmplări cu maxim de obiectivitate şi corectitudine. Şi  principala regulă personală e că nu voi aborda prea multe teme politice. Asta din două motive: 1. nu mă pricep la politică, am doar 17 ani; 2. politicul îşi pune prea peste tot amprenta şi nu aş vrea să îşi pună amprenta şi pe viitorul meu. Nu spun, deci, că viaţă politică e un plan paralel pentru mine pentru că ştiu că nu e aşa.

Aşadar, sper ca postările mele să fie înţelese ca atare pentru că încă nici novice nu mă pot numi în domeniul acesta. Nu o să excelez de la primele articole, dar îmi propun să progresez. E o provocare pe care am acceptat-o în speranţa că voi testa încă ceva nou care poate o să îmi placă. Anticipat îmi cer iertare pentru greşeli de ortografie, scriere, şi deranjul provocat. Anticipat vă şi mulţumesc dacă îmi veţi citi articolele, articole care sper să fie pe gustul tuturor.

Editorial

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ